Miller right

petak

Je to srdcovka asi můj nejoblíbenější spot vůbec. 400 metrový pojezd z něhož prvních 200 metrů je v utrobí barrelu poté následuje jeden cutback a další 200 metrový barrel končící v hluboké vodě. Právě tohle se stává realitou jakmile se vlny zvedenou nad vaší velikost. Je to vlna kterou si před jízdou musíte promyslet, aby jste provedli oblouk přesně tam kde je potřeba. Je to vlna co Vám dá strašně…. Je dobrá… Uprostřed divočiny na kraji světa, vykrajujete své obloučky na mořské hladině na velice velice velice dlouhé vlně, co má rozum a strašně dává.

Tento right reef point break se nachází ve východní části Sumby nedaleko vesnice Tarimbang. na pravém okraji jedné z nejhezčích a dech beroucích zátočiny v Indonésii. Hluboká zátoka ohraničena vysokými skálami a buší.Nikdo nikde kromě pár obyvatel nedaleké surfcampu (max.10 lidi)

Perfektně tvarované vlny nabízejí, famosní surfovaní při kterém budete mít možnost pokud je swell větší než 5ft, pro svištět několika barrelovými sekcemi, které střídají volnější sekce . (pokud je swell příliš veliký není vhodný pro začátečníky)Pokud je swell od 2ft-5ft poté je vlna velice zábavná můžete vykrajovat několik druhů obloučků.Je to vlna při které si můžete naplánovat scenář jak vlnu pojedete. Round the house, cutback,hit the lip, Barrell…máte rychlost i čas se srovnat pokud Vás vlna rozhodí při rychlé fázi

Dostat se na line up vyžaduje 20 minut pádlování k pravému výběžku zátočiny. Během této doby si můžete prohlednout přicházející vlny. Jsou tu dva hlavní také off první přímo na pointu na úrovni dvou bílých skal (přední skále) které se tyčí na okraji zátoky. Pokud je swell větší následuje hned po take off barrel, nebo druhý také off cca 10 metrů pod první také off na úrovni zadní bíle skaly, kde se vlna sklidňuje a je to místo pro cutback pokud ji jedete již od první fáze, vzápětí se však zrychlí a následuje další barrel při pořádném je swellu .

Zátočina nabízí i beach break, kde si můžou zkoušet surfováni i úplný začátečníci.

Nedaleko pouhých 50 metru od pláže a surfařského spotu, se nachází surf camp. Ubytovaní je v bungalovech vybavených moskytyerou po dvou až třech, záchod a koupelna jsou zvlášť. Bungalovy jsou vybaveny posteli s moskytiérou. V areálu je příjemná společenská místnost pro trávení volného času. V areálu surfcampu je také malý obchod kde si můžete koupit základní, hygienické potřeby a především studené pivo, něco na mlsaní

No votes yet

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Povolené HTML značky: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.